Ervaring

Loots is terug, enkelen weten het waarschijnlijk, van 1926 tot 1986 was R. Loots B.V. Stompetoren een bedrijf waar vele moeilijke bemalingsklussen en diep boringen zijn uitgevoerd. Anno 2011 is Loots terug, de kennis is gelukkig niet verloren gegaan, met behulp van nieuwe technologie richten we ons op grondwater onderzoek - advies en uitvoering van diverse werkzaamheden.

Loots Grondwatertechniek is  gestart midden 2011 door ing. Erik Loots en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot innovatief en onderscheidend adviesbureau (zie bijvoorbeeld onze gratis webtools). Voor 2011 heeft Erik Loots kennis en ervaring opgedaan bij bekende bedrijven in de Nederlandse bemalingswereld, Mos Grondwatertechniek, Hoebe Bronbemaling, Mos Grondmechanica (geohydrologie). Met een brede scholing (bachelor civiele techniek) en veel ervaring in (maar ook buiten) het vakgebied grondwatertechniek. Erik Loots is ook betrokken geohydroloog/bemalingsexpert voor de afdeling Civiele Techniek Hogeschool INholland.

Juist nu in deze tijden kunnen we u begeleiden met het uitstippelen van de beste route naar ondergronds bouwen op basis van vele richtlijnen, protocollen, vergunningen, wetten, meldingsplichten etc.

Afgelopen jaren zijn diverse wetten gewijzigd, aanpak van grondwater problematiek, bemalingen en ondergronds bouwen veranderd hierdoor langzaam. Als onafhankelijke specialist helpen we u graag bij onderzoek, advies en begeleiding van efficiĆ«nt ondergronds bouwen. Kijk bij onze diensten voor meer informatie.

Wat Loots Grondwatertechniek onderscheid ten opzichte van concurrentie is een innovatie houding en onafhankelijke positie op de markt. We investeren veel in onderzoek naar alternatieve kostenbesparende bouwwijzen met als doel u verder te helpen dan alleen berekenen van debiet en pompvermogen. 


Zie het projecten overzicht voor enkele referenties: http://www.lootsgwt.com/search/label/Projecten